Restoran Vila Petrović

Restoran Vila Petrović, sa tradicijom dugom preko 10 godina, sada je potpuno renovirano zdanje sa predivnom, klimatizovanom salom kapaciteta 90 mesta, baštom koja nudi mesto za 60 ljudi i sopstvenim, obezbedjenim parkingom za vozila.

Uz ambijentalni užitak, restoran Vila Petrović nudi uživanje u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, kojima poseban ukus i čar daju naši veliki majstori kulinarstva, kao i veliki izbor svih vrsta pića. Uz sve ovo, naše ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da naš restoran postane idealno mesto za sve vrste proslava, kako svadbenih veselja, tako i proslava rodjendana, poslovnih i porodičnih ručkova i večera, tematskih večeri i svega ostalog što bi Vama, našim dragim prijateljima, moglo pričiniti zadovoljstvo.

Meni restorana

 

Veliki izbor hladnih predjela, supa i čorba, toplih predjela, jela po porudžbini, jela od ribe, specijaliteta kuće, sireva, jela sa roštilja, salata i poslastica.

 

 

Iz karte pića izdvajamo bela i crvena vina iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Australije, Amerike, Francuske, Španije, Portugala, Čilea, Argentine i Italije..., kao i domaćih i stranih pića.